Керуюча компанія у структурі DAYTONA GROUP

Для компанії DAYTONA GROUP важливо не просто побудувати якісний комплекс, а створити максимально комфортний та безпечний простір для життя людей. Тому організація власної Керуючої компанії стала наступним логічним етапом реалізації стратегії.

Введення будинку в експлуатацію — це завершальний етап будівництва. Наступне завдання — вкрай складне — дати йому життя, запустити всі системи життєзабезпечення та функціонування, організовано виконати оздоблення квартир, не нашкодивши як загальному конструктиву будинку, так і місцям загального користування.

Крім того, постійного сервісу потребують, у тому числі, сучасні системи водо-, електропостачання, опалення, вентиляції, пожежогасіння, контролю доступу та безпеки. І щоб усе це стабільно та правильно працювало, необхідний відповідний професійний рівень підготовки персоналу.

І як показує досвід співпраці із залученими структурами, мало хто може це забезпечити. Тому ми вирішили створити власну Керуючу компанію, яка допоможе вивести обслуговування збудованих нами комплексів на якісно новий рівень. Адже від того, як буде налагоджено обслуговування комплексу, залежить термін його експлуатації та рівень комфорту мешканців.

Така модель обслуговування буде особливо зручною для інвесторів у перші роки після введення будинку в експлуатацію та початку його функціонування. Поки люди займаються оформленням права власності, розробкою дизайн-проектів своїх квартир та приміщень, проведенням оздоблювальних робіт та організацією переїздів, їхній житловий комплекс буде у надійних руках — Керуюча компанія «Д-СЕРВІС» від DAYTONA GROUP усі питання щодо комплексного обслуговування будинку візьме на себе. Завдяки цьому на момент повного заселення житловий комплекс залишатиметься таким самим новим, доглянутим і красивим.

 

ЯКІ ПОСЛУГИ НАДАЄ НАША КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ (КК)?

БАЗОВИЙ БЛОК

  • Професійне управління комплексом. У штаті КК «Д-СЕРВІС» працюють фахівці, які супроводжують проект на всіх етапах його реалізації, знайомі з особливостями будівництва та функціонування будівлі, мають налагоджені комунікації з усіма підрядними організаціями та беруть безпосередню участь у прийомі робіт.
  • Координація роботи виконробів та будівельних організацій у період проведення оздоблювальних робіт у квартирах мешканців для недопущення пошкоджень будинку, місць загального користування, інженерних систем. На жаль, як показує досвід, не всі будівельники виявляють сумлінність та порядність по відношенню до спільного майна мешканців.
  • Адміністрування комплексу. Від КК закріплюється Адміністратор, який приймає заявки та звернення мешканців з метою оперативного вирішення технічних, побутових та господарських питань будинку.
  • Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем (водопостачання, водовідведення, зливової каналізації, електро- та газопостачання).
  • Прибирання комплексу, паркінгу та прибудинкової території. Мешканцям та ОСББ немає необхідності купувати професійне обладнання, інструмент та техніку. Все це є в арсеналі керуючої компанії.
  • Озеленення території.
  • Дератизація (комплексні заходи щодо знищення гризунів) та дезінсекція комах.


ДОДАТКОВИЙ БЛОК

  • Миття фасадів будь-якої складності — Керуюча компанія підбере фахівців та організує роботи з миття панорамного скління.
  • Клінінг після оздоблювальних робіт у квартирах — мешканцям не потрібно буде витрачати час на пошуки клінінгової компанії, наші фахівці направлять перевірених підрядників, які за допомогою професійного обладнання та засобів підготують квартиру до заселення: видалять будівельний пил та бруд; ліквідують сліди фарби, штукатурки, скотчу; вимиють вікна, санвузли, радіатори тощо.
  • Організація переїзду до нового будинку.
  • Генеральне прибирання квартири.
  • Хімчистка меблів та покриттів для підлоги.

Крім цього, у нашій Керуючій компанії є база перевірених підрядних організацій, які займаються, у тому числі, обслуговуванням ліфтів, газових котлів, домофонів та систем відеоспостереження, протипожежної автоматики та димовидалення.

Наша мета — зберегти та примножити все, що створено для комфорту та затишку мешканців у побудованих нами комплексах.

Будемо раді співпраці!