План на 2022 рік

У планах на 2022 рік — збереження високих темпів будівництва діючих об'єктів та нарощування девелоперського портфеля.

Цього року ми виведемо на ринок у Дніпрі 4 нових об'єкти житлової нерухомості бізнес та преміум-класу. Два плануємо презентувати навесні та два влітку:

  •  Житловий будинок з паркінгом та інфраструктурою на ділянці між пр. Дмитра Яворницького та Крутогірним узвозом. Ціна на старті продаж від $1250-1500 за м2.
  • Масштабний проект сімейного типу з великою впорядкованою територією по пр. Гагаріна. Продаж стартує від $900-1250 за м2.
  • Проект елітного клубного будинку у районі Соборної площі. Середньоповерхове будівництво та невеликий пул квартир вартістю $2500-3000 за м2.
  • Між вулицями Воскресенською та Юліуша Словацького буде реалізовано клубний будинок у сегменті бізнес. Вартість квадратного метра — $1200-1500.

У 2022 році ми також сфокусуємось на розвитку каналів продажу та розширенні лінійки інвестиційних продуктів.

За період будівництва вартість квадратного метра в К12 та GENEVE зросла на 50%. У MOZART за 10 місяців приріст становив 20%. Вкладення інвесторів MAYAK за 9 місяців збільшились на 13%. Площі у MARSHALL подорожчали на 10%.

Багато уваги приділяється постійному реформуванню та модернізації структури компанії для покращення якості продукту, що видається: від презентації об'єкта до вручення ключів інвесторам.

Ми починаємо рік із чітким розумінням завдань, опрацьованою стратегією та конкретними планами по кожному напрямку.

До справи! Будемо раді партнерству!