MOZART — заброньований за 30 годин!

MOZART — найпопулярніший проект Дніпра.

100% квартир у новому багатофункціональному комплексі заброньовані інвесторами буквально за 3 дні з моменту відкриття пресейл!

Розкриваємо формулу успіху: локація + концепція + якість + надійність забудовника + ціна.

Комплекс преміум-класу на перетині вулиць Челюскіна і Короленка стане відображенням сьогоднішніх архітектурних досягнень і традицій, займе гідне місце в історії та не втратить актуальності в майбутньому.

Дух історії, насиченість інфраструктури та культурного життя центру міста, ритм сучасного мегаполісу, престижне оточення і приватність гармонійно поєднуються в цьому знаковому місці.

Середньоповерхова забудова — дві 10-поверхові секції на 2-рівневому стилобаті — гармонійно впишеться в оточення, зберігаючи візуально-естетичний контекст історичної частини Дніпра.

Архітектурний проект передбачає складну геометрію фасадів. Завдяки каскадному формату частина квартир мають ексклюзивні планувальні рішення — фігурне скління та відкриті видові тераси, що дозволяють створити зону релаксу з декоративним садом прямо за порогом квартири. Всього в MOZART заплановано 129 квартир, з 4 по 12 поверх.

Власна зелена зона — справжня розкіш для жителів центру мегаполісу. Двір-сквер з панорамним видом на пішохідну вулицю Короленка, піднятий на рівень 3-го поверху, забезпечить резидентам MOZART приватну територію для дозвілля та відпочинку, дитячих ігор та занять спортом.

Критий паркінг повністю покриє потреби майбутніх мешканців, а також дозволить створити комфортні умови для ведення бізнесу в складі комплексу. Комерційні приміщення розташовані на 1-3 поверхах.

Проект планується ввести в експлуатацію 4 кв.2022р. - 1 кв.2023р.

Ми доклали максимум зусиль, щоб новий житловий комплекс став ідеальним місцем для життя активних і прогресивних людей, які цінують свій час, приватність і функціональність.

Дякуємо, що оцінили! Ми не підведемо.

На поточний рік ми запланували старт ще кількох проектів. Презентація нового многофункціонльного комплексу відбудеться вже скоро.

Слідкуйте за оновленнями!