Власні підрядні потужності у структурі «Дайтона Груп»

З метою розширення обсягу послуг у структурі девелоперської компанії «Дайтона Груп» була створена генпідрядна організація ТОВ «Мега Лайн», яка спеціалізується на господарській діяльність з будівництва об'єктів середнього і значного класу наслідків. Таким чином, компанія зможе поєднувати функції девелопменту (управління інвестиційно-будівельними проектами) і виконавця будівельно-монтажних робіт.

Флагманським проектом для реалізації нового напряму став торгово-офісний комплекс «Кудашевський» - за півроку занедбаний довгобуд по вул. Барикадній, 16 перетворився в один з найбільш затребуваних бізнес-центрів Дніпра. Крім будівельних робіт (зовнішнього оздоблення фасаду, прокладання інженерних мереж та комунікацій) і благоустрою прилеглої території, компанія «Мега Лайн» приймала участь у реконструкції самої вулиці Барикадної.

Також «Мега Лайн» взяла на себе підряд на проведення «під ключ» оздоблювальних робіт для представництва мережі бізнес-простору Creative State of Dnipro, яке вже у червні відкриється на 3-му поверсі БЦ «Кудашевський». Роботи були виконані в досить стислі терміни. Понад 100 приміщень різного функціонального призначення загальною площею 3500 м2 були підготовлені всього за 3,5 місяці. І це в період дії обмежувальних карантинних заходів!

Наявність власної генпідрядної організації дозволить «Дайтона Груп» надавати повний комплекс послуг - від проектування до здачі готового об'єкта - з гарантією якості, дотриманням термінів і за оптимальною вартістю. Зараз настає час професіоналів - на ринку залишаться тільки ті компанії, які вміють швидко реагувати на ринкову ситуацію - оптимізувати витрати, прискорювати процеси узгоджень, бути гнучкими в ухваленні рішень. Тільки так можна запропонувати комерційно успішний продукт, який буде відповідати всім сьогоднішнім вимогам і залишиться актуальним ще довгий час.

У портфелі активів «Дайтона Груп» є кілька нових проектів, з якими ми вийдемо на ринок найближчим часом. Їх реалізація буде проводитися вже силами власної генпідрядної організації.